Kosova İstanbul Başkonsolosu’ndan nezaket ziyareti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 10:47

Kosova İstanbul Başkonsolosu’ndan nezaket ziyareti

Kosova İstanbul Başkonsolosu’ndan nezaket ziyareti
Son Güncelleme :

08 Ekim 2020 - 18:40

1390 Okuma

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Türkiye’nin her zaman Kosova’nın yanında olduğu söyleyen ve bu nedenle teşekkür eden Suzan Novoberdaliu, Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. İzmir’de Kosova konsolosluğunun açılacağını da vurgulayan Novoberdaliu, iki ülkenin kültürel ortaklıklarına değindi. Başkan Soyer ise Kosova ile İzmir arasındaki bağı güçlendirmek için kardeş kent çalışmalarının başlatılacağını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.