ERMENİSTAN AZERBAYCAN’DA SİVİL YERLEŞİM YERLERİNE FÜZEYLE SALDIRDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 20:32

ERMENİSTAN AZERBAYCAN’DA SİVİL YERLEŞİM YERLERİNE FÜZEYLE SALDIRDI

ERMENİSTAN AZERBAYCAN’DA SİVİL YERLEŞİM YERLERİNE FÜZEYLE SALDIRDI
Son Güncelleme :

08 Ekim 2020 - 9:15

1690 Okuma

Ermenistan, Azerbaycan topraklarına balistik füzeyle saldırıyor

Son dakika haber… Ermeni güçlerinin, İşgal altındaki Dağlık Karabağ’da ve Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarında, balistik füze kullandığı ortaya çıktı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, daha önce yaptığı açıklamada Ermenilerin işgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusuna karşı taktik balistik füze kullandığını duyurmuştu.

Bakanlıktan daha önce yapılan açıklamada, “Daha önce, Ermeni Silahlı Kuvvetleri Tochka-U taktik füze sistemini kullandı. Füzelerden üçü, düşman askeri teçhizatının eski ve kalitesizliği nedeniyle patlamadı” ifadeleri kullanılmıştı.

Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarında da balistik füze kullandığı ifade edildi. O anlara ait görüntüler, Ermenistan ordusuna ait Telegram hesabından yayınlanmasının ardından gelen uluslararası tepkiler üzerine yayından kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.