Can Azerbaycan Grubu’ndan vefa örneği | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 13:53

Can Azerbaycan Grubu’ndan vefa örneği

İş adamı ve Azerbaycan gönüllüsü Tanrıverdi’nin ”Dedelerimizin borcunu ödüyoruz’’ diyerek başlattığı destek kampanyasına birçok gönüllü kulak verdi. Tanrıverdi’nin sosyal medyadan kurduğu ‘Can Azerbaycan Grubu’ yaptığı toplantıda ‘Gardaş Azerbaycan’a destek toplandı.

Can Azerbaycan Grubu’ndan vefa örneği
Son Güncelleme :

08 Ekim 2020 - 18:46

1540 Okuma

Azerbaycan kökenli iş adamı Bayram Tanrıverdi, Azerbaycan için destek çağrısında bulunmuştu. Sosyal medyada büyük yankı da uyandıran Tanrıverdi’nin Azerbaycan çağrısına birçok kişi destekte bulundu. Konuyla ilgili sosyal medyadan ‘Can Azerbaycan Grubu’ oluşturarak Azerbaycan’a gönül verenleri topladıklarını dile getiren Tanrıverdi, ”Azerbaycan’ın maddi bir desteye ihtiyacı yok. Artık eskisinden güçlü ve kendi göbeğini kendi kesebilir. Ancak bizler bu destekle manevi olarak da yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Tarihsel olarak sorumluluğumuzu yerine getirip dedelerimizin de borcunu ödemeye çalışıyoruz” dedi.”Dedelerimizin borcunu ödüyoruz”Azerbaycan gönüllüleri ile 52 bin 350 dolar topladıklarını belirten Tanrıverdi, ”Azerbaycan’ın maddi hiçbir desteğe ihtiyacı yok. Onlar eskisinden daha güçlü olduğu gibi kendi göbeğini kendi kesebilir. Ancak tarihsel bir sorumluluk gereği; dedelerimizin borcunu ödemek istiyoruz. Tıpkı Milli Mücadele’de maddi ve manevi tüm destekleriyle TBMM Hükümeti’nin yanında olan Azerbaycan gibi, biz de bu haklı davada gardaş Azerbaycan’ın yanında olmak istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.