EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. NECDET BUDAK ŞİDDETE MARUZ KALAN ACİL SERVİS ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:54

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. NECDET BUDAK ŞİDDETE MARUZ KALAN ACİL SERVİS ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. NECDET BUDAK ŞİDDETE MARUZ KALAN ACİL SERVİS ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

07 Ekim 2020 - 8:33

3510 Okuma

Rektör Budak’tan, Acil Servis çalışanlarına ziyaret

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, sağlık çalışanları ve görevli polise yönelik şiddet olayı nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Sevisini ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Budak, “Bir daha böyle üzücü bir olayın yaşanmaması için güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Konuyla ilgili yürütülen soruşturmayı yakından takip ediyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde sağlık çalışanları ve görevli polise yönelik şiddet olayı nedeniyle EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastane yönetimi, hastane polisi ve sağlık çalışanlarıyla görüşen Rektör Budak, sağlıkta şiddet olaylarının önlenmesine amacıyla önemli adımlar attıklarını buna rağmen yaşanan münferit olaylardan üzüntü duyduklarını söyledi.

EÜ Acil Servisinde yılda yaklaşık 180 bin hastaya hizmet verildiğini hatırlatan Rektör Budak, “Sağlık çalışanlarımız gecesini gündüzüne katıp en iyi sağlık hizmetini verebilmek için fedakarca çalışıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana sağlıkta şiddetin önlenmesi amacıyla çeşitli uygulama ve düzenlemeler yaptık. Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız ve böyle üzücü olaylar yaşamak istemiyoruz. Güvenlik önlemlerimizi arttırdık. Olayla ilgili yürütülen soruşturmayı yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.