Aliyev: ‘Ermenistan işgal ettiği topraklardan ne kadar çabuk çıkarsa onlar için o kadar iyi olacak’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 17:29

Aliyev: ‘Ermenistan işgal ettiği topraklardan ne kadar çabuk çıkarsa onlar için o kadar iyi olacak’

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan ile devam eden çatışmalara yönelik yaptığı açıklamada,

Aliyev: ‘Ermenistan işgal ettiği topraklardan ne kadar çabuk çıkarsa onlar için o kadar iyi olacak’
Son Güncelleme :

07 Ekim 2020 - 21:53

2000 Okuma

Azerbaycan, Ermenistan işgali altında bulunan topraklarını geri almaya yönelik başlattığı operasyonlarına başarıyla devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan ile cephe hattında devam eden çatışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. Aliyev, “Bugüne kadar siviller arasında 30’a yakın şehitlerimiz var, kayıplarımız var. Bine yakın ev yıkıldı, Ermenistan ordusu bizim köylerimize saldırıyor. Her şey planlandığı gibi gidiyor ve hedeflenen görevler başarıyla devam edecek” şeklinde konuştu.”Sivillere saldırmak, ateş açmak cinayet sayılır”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.