İzmir de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:00

İzmir de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)

İzmir de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)
Son Güncelleme :

06 Ekim 2020 - 19:06

2610 Okuma

SALDIRI ANI HASTANENİN GÜVENLİK KAMERASINDA

İzmir’in Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Hastanesi acil servisine, trafik kazası şikayetiyle gelen Ersin B. ve arkadaşı İbrahim Halil Ç.’nin, doktorlara saldırdığı ve hastane polisi M.K. tarafından engellendiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, medikal boyunlukla sedyede yatan Ersin B.’nin bir anda bağırarak sedyeden kalkıp, doktorlara saldırdığı ve hastane polisi M.K.’nin de ona engel olmaya çalıştığı görülüyor.

Davut CAN/İZMİR,

İzmir'de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)İzmir'de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)İzmir'de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)İzmir'de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)İzmir'de 2 doktor ile hastane polisi darbedildi (3)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Davut CAN

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.