BULUNUR HAKEMLER | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 16:20

BULUNUR HAKEMLER

BULUNUR HAKEMLER
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 10:09

1060 Okuma
2020’de hakembul.net grubunu kurdular.  TFF’de mutlu olamayan, istediğine ulaşamayan, yaşlısın git diyenlere en güzel cevabı sahada veriyorlar. Yeter artık diyen, engellerle karşılaşan, bir de hakemliğini devam ettirmek isteyenler bir araya gelince ortaya harika bir güç birliği çıktı. Aynı hatta daha büyük ciddiyetle devam ediyorlar.
21 yıl önce TFF bünyesinde futbol hakemliğine başladılar. Aşkla, şevkle görev yaptılar. Amatör ve profesyonel liglerde ter döktüler. Yaşam biçimleri, hayat felsefeleri oldu hakemlik. Erdinç Uçar 10 sene TFF’ye bağlı hakemliğin ardından veda etti. Halı saha liglerinde görev yapmaya başladı. 3 Avrupa Şampiyonası ve sayısız finallere çıktı. TFF’de kalsa, yetinse bu kadar mutlu, huzurlu olamazdı. O sadece hakemlik yapmak istedi. Her zaman her yerde baştacı edilmesin, mutlu olamazsın. Hele ki hakemlikte. Yanına Sercan Ertemçöz’ü de aldı. O da 8 sene TFF’de görev yaptı. Yolları buluştu iki kafadarın. 10 sene sonra bir araya geldiler. 2020’de hakembul.net grubunu kurdular.  TFF’de mutlu olamayan, istediğine ulaşamayan, yaşlısın git diyenlere en güzel cevabı sahada veriyorlar. Yeter artık diyen, engellerle karşılaşan, bir de hakemliğini devam ettirmek isteyenler bir araya gelince ortaya harika bir güç birliği çıktı. Aynı hatta daha büyük ciddiyetle devam ediyorlar.
Sadece İzmir değil Aydın, İstanbul, Antalya ve Ankara’dan 50 ye yakın hakemi bir araya getirerek birçok profesyonel takımların U ekiplerinin turnuvalarında, 2. ve 3.lig hazırlık maçları, Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig, 1. Amatör Küme hazırlık maçlarında, Master ligleri, Master Turnuvaları, Veteran Ligleri, Veteran turnuvalarında Türkiye’nin her ilinde görev alıyorlar. Ekip hayli güçlü. Serpil Temel, Murat Ağbulak, Akay Küçük, İbrahim Albayrak, Mert Uçar, Doğan Kurtuluş, Salih Kiremitçi, Volkan Yörümez, Güney Bulut, Ahmet Şimşek, Samet Gacaroğlu, Erdal Özçelik, Fatih Butel, Fatih Karataş, Özay Çiftçi, Mehmet Kılınç, Ahmet Uzun, Ferhat Öğe,  Ayhan Çalışkan, Adnan Dernek , Mustafa Sevim, Sertan Eminsoy, Tolga Akgün, Mehmet Kılınç, Bora Şengören, İsmail Özer, Barış Kaya, Ulaş Gümüş, Mustafa Burak Yeşilay,  Mehmetcan Bacaksız, Cem Kersu, Engin Uğuz, İbrahim Ünlüzeybek,  Yılmaz Türkoğlu, Serdal Uygun, Mert Uçar, Şeyhmus Yüksek, Mustafa Kaçaro, Selçuk Yaşar. Selam olsun her nerde olursa olsun. Her nerde yaşıyor ve de yaşatılıyorsa. Hakemlik için can atan, adalet için didinenlerin yüreğine, emeğine sağlık.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.