SON DAKİKA!!CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İZMİR İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 21:37

SON DAKİKA!!CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İZMİR İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

SON DAKİKA!!CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İZMİR İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 20:39

1410 Okuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türk Konseyi Sağlık Bilim Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Devletimiz, bakan arkadaşlarımızla tüm kurumlarıyla deprem anından itibaren, yıkıntı altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak ve sarsıntıdan etkilenen herkese yardımcı olmak için harekete geçmiştir. Vefat sayımız 12 idi, yaralı sayımız 438 idi ve bunlar içerisinde 5 vatandaşımız ameliyatta, 8 vatandaşımız yoğun bakımdaydı şu an itibarıyla 17 binada arama çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz bakan arkadaşlarımızla tüm kurumlarıyla deprem anından itibaren yıkıntılar altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak ve sarsıntıdan etkilenen herkese yardımcı olmak için harekete geçmiştir. 17 binada arama çalışmalarımız devam ediyor. AFAD, emniyet teşkilatımız, diğer ilgili kamu personeli canla başla işlerini yapıyor. Bakanlarımız süratle olay yerine ulaşmışlardır. Yardım teklifinde bulunan dost ülkelere teşekkür ediyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.