Türkiye Pist Şampiyonası, İzmir de COVID19 önlemleri alınarak seyircisiz | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 03:48

Türkiye Pist Şampiyonası, İzmir de COVID19 önlemleri alınarak seyircisiz

Türkiye Pist Şampiyonası, İzmir de COVID19 önlemleri alınarak seyircisiz
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 15:50

1380 Okuma

İzmir Ülkü Park Pisti’nde pilotlar, rakiplerinin önünde damalı bayrağı ilk sırada tamamlamanın mücadelesini verecek.

28 Mayıs Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından, 29 Mayıs Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarına geçilecek. 29 Mayıs Pazar günü ise sporcular 10 farklı sınıfta kupa için gridlere dizilecek.

Kadınlar piste çıkıyor!

Kadın yetenekleri pistlere taşımak ve motosiklet dünyasında kadın gücünü ortaya koymak için Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Dünya Supersport Şampiyonu ve TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ve Yamaha Motor Türkiye işbirliği ile düzenlenen R25 Kadınlar Kupası’nın ilki İzmir’de gerçekleşecek. R25 Kadınlar Kupası, 30 Mayıs Pazar günü saat 11.15’te başlayacak. Ödül töreni saat 15.00’te yapılacak.

Kaynak: Bültenler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.