Son dakika haberi: Bakan Soylu: Hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 21:23

Son dakika haberi: Bakan Soylu: Hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

Son dakika haberi: Bakan Soylu: Hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2021 - 19:58

1640 Okuma

TBMM’de soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle;

* Biz intikam alınacak adamlarız, ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor.

* Bana Türkiye genelinde bir tek organize suç örgütü kayırdığıma dair bir delil gösterin. Bu ülkeyi vesayet altına almak istediler, izin vermedik.

* (Rize’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepkiye ilişkin): Muhterem İnce’nin (İçişleri Bakan Yardımcısı) GAMER’de görevli olduğunu söyledi ve “Takviye ekip yolladık, hayatımda yaşadığım en zor gündü ama provokasyona açık bir adım atıldığı ortadaydı.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.