IŞIK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:11

IŞIK

IŞIK
Son Güncelleme :

16 Ekim 2020 - 19:46

2510 Okuma
Benim seçim propagandam idi 2004 yılında. Ak Parti büyük bir hızla gelmişti. Bende seçim müziği olarak Sezen Aksu’nun ben sende tutuklu kaldım parçasını seçmiştim. Sloganım da tünelin ucunda ışık görüldü.
Seçim bitti sonra tekrar seçimler oldu seçilenlere baktım halk kendi idare edeceği kişiyi seçiyor. Genelde miskin yapılı Kişiler oluyor. Bu günde ayni ve artık bundan sonra da artarak bu tür zatlar seçilecek yani halk miskin bir topluluk olmanın katiyen dışına çıkmayacak.
Yani ışık görülmedi. Görülen anayasa mahkemesinin ışığı. Işıklar yanıyor diye Tweet atan zat hukuk olarak ölmedik yaşıyoruz demek istedim gibi savunmalar yapıyor. Olabilir tabi başka şey de olabilir mesela kendi kendine veya birileri  böyle bir twitter at da herkese devletin gücünü gösterelim bir algı yaratalım şeklinde de olabilir.
Tiwet’in sahibi aklı sıra eski bir röportaj ve kitaba izafeten ihtilal olabilir devir değişebilir düşüncesinde de olabilir. Sonuçta ne olursa olsun bence fasarya iş bunlar. Bu arada içişleri bakanlığında da ışıklar yanıyor mesajı atıyor. Devlete bak muhataba bak komik. Bakanlığın mesajında bir özellik var herkese hop diyor zımnen meydan okuyor gibi. O da bi dakika burada devlet var dikkat et kulağını çeker demek istiyor heralde. Güzel.
Bakanlığın mesajında bir mesaj daha var sindirme algısı sanki gerçek mi? belli değil ama insan rahatsız oluyor ve konunun siyaset dışına taştığını hissediyor üzülüyor. Devlet ciddiyetini bilenler ne oluyoruz kardeşim niye bir sürü zırva ile devleti meşgul ediyorsunuz diyemiyor. Çünkü onlarda uzun zamandır yersiz konulardan alışkanlık kazandılar yani kınıttılar. Esasen anayasa kararının yerel mahkemece sallanması ipin koptuğu ülke’nin de Yönetiminde kırılma noktası. Herkes biliyor bu durumun adı ne benden daha çok korktuğu için adını koyamıyor. Ben söyleyeyim ay içimden gülmekte geliyor. Şöyle “yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle” bundan böyle milletçe “homini gırtlak püfünü kandil tombi yatak” yapacağız. Tam da benim beğendiğim hayat. Yıllarca aptalca bir muhalefet yıllarca ondan korkmamak gerek, iryica, ihtilal şarkıları, bakan başbakanların şerefine haysiyetine dokunan yayın, mafyaya derin devlet deme anlayışı, yalan bir dünya düzeni, 24 saat ibadet et kardeşim yerine dini hikayeler anlatan yarım müslümanlar’ın dersleri, tarikatları meşrulaştıran yuvarlak okumuş adamlar ve perdeee. Bakıyorum kimsenin rejim siyaset bi tarafında değil yiyip içip köpekle fotoğraf çekiliyorlar. Hadi o zaman piknik bitince herkes evine tombi yatak sonra bizde yatacağız. Ülkeye bak yazacak hiç bir şey yok ilim bilim yok ama yazdık. Sanki Rusya’da Tolstoy’um yaaa…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.