Kontrolden çıkan otomobil çaya uçtu! 1 kadın boğularak can verdi, 3 kişi yaralandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:11

Kontrolden çıkan otomobil çaya uçtu! 1 kadın boğularak can verdi, 3 kişi yaralandı

Kontrolden çıkan otomobil çaya uçtu! 1 kadın boğularak can verdi, 3 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2022 - 6:30

730 Okuma

Kaza, 05.00 sıralarında Konak ilçesi Şehitler Caddesi Halkapınar Kavşağı yakınında bulunan Melez Çayı’nda meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil Şehitler Caddesi’nde seyir halinde olduğu sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak önce kaldırıma daha sonra bariyerleri yıkıp Melez Çayı’na düştü.

1 KİŞİ BOĞULARAK ÖLDÜ

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve 110 AKS ekipleri sevk edildi. Melez Çayı’na düşen otomobilde bulunan Kubilay D. (23), Ahmet D. (28) ve Ukrayna uyruklu Lice M. (32) Kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Suya batan otomobil içerisinde bulunan ve Kırgızistan uyruklu olduğu belirlenen Zhazgul Surantaeva (41) araçta sıkışıp boğularak can verdi. Tahlisiz kadının cansız bedeni olay yerine gelen dalgıçlar tarafından Melez Çayı’ndan vinç yardımıyla çıkartıldı. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden kadının cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı bildirildi.

ALKOLLÜ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Meydana gelen kazada araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Kubilay D. olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansta polise ifade veren Kubilay D., alkollü olduklarını kendisinin arka koltukta oturduğunu arabayı ağabeyinin kullandığını ve bir anda kendilerini suda bulduklarını ifade etti.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Öte yandan, kendi imkanlarıyla araçtan çıkan Kubilay D., Ahmet D., ve Lice M. ambulanslar ile Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.