Manisa’da dereye düşen atı itfaiye böyle kurtardı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:06

Manisa’da dereye düşen atı itfaiye böyle kurtardı

Manisa’da dereye düşen atı itfaiye böyle kurtardı
Son Güncelleme :

11 Aralık 2022 - 6:49

1130 Okuma

 

Manisa‘da dereye düşen atı itfaiye böyle kurtardı

MANİSA – Manisa‘nın Yunusemre ilçesinde dereye düşen at, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin saatler süren çalışması sonucu kurtarıldı. Atın sahibini tespit eden ekipler, kurtarılan atın sahibine teslim edilmesini de sağladı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde vatandaşlar, dereye bir atın düştüğünü görerek, hemen itfaiyeye haber verdi. Alınan ihbar üzerine hızla olay yerine giden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, dereye ne zaman düştüğü bilinmeyen atın kurtarılması için çalışma gerçekleştirdi. Dereye giren itfaiye ekibinin halat bağladığı at, saatler süren çalışmanın ardından sağlıklı bir şekilde mahsur kaldığı dereden çıkarıldı. Atın sahibinin Üçpınar Mahallesi’nden olduğunu tespit eden Büyükşehir İtfaiyesi, sahibine bilgi vererek, atın sahibine teslim edilmesini de sağladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.