Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 81 kişi hakkında işlem başlatıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:55

Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 81 kişi hakkında işlem başlatıldı

Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 81 kişi hakkında işlem başlatıldı
Son Güncelleme :

09 Aralık 2022 - 9:19

680 Okuma

Emniyet Müdürlüğü Yunus Timlerimi tarafından gerçekleştirilen 210 şok uygulamada 81 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Çok sayıda materyal ele geçirildi.

Ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele devam ediyor…

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Yunus Timlerimi tarafından, narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde son 3 ayda yapılan 210 şok uygulamada 9423 şahıs sorgulandı.

 

Bu kapsamda, değişik suçlardan aranma kaydı olan 10 şahıs yakalanarak, 2 çalıntı motosiklet, 26 adet silah, 27 adet kesici delici alet ele geçirildi.

Adli işlem başlatıldı

Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilerek 81 şahıs hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.