Meğer bu ilk vakası değilmiş! Kız yurdunun önünde mastürbasyon yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Haziran 2025 - 02:03

Meğer bu ilk vakası değilmiş! Kız yurdunun önünde mastürbasyon yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Meğer bu ilk vakası değilmiş! Kız yurdunun önünde mastürbasyon yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı
Son Güncelleme :

09 Ekim 2022 - 8:09

1370 Okuma

İzmir‘deki Gazi Ayşe Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu önünde skandal bir görüntü kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüye göre, bir şahsın kız yurdunun önüne geçtikten sonra kendisini tatmin ettiği görüldü.

GÖRÜNTÜLER GÜNDEM OLDU

Söz konusu görüntüler, kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme ve yorum aldı. Öğrenciler, şahsın bulunarak gerekli cezanın verilmesini talep etti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Öte yandan kısa süre içerisinde yakalanan ve gözaltına alınan S.A. (46), sevk edildiği adliyede savcıya ifade verdi. Daha önceden de ‘cinsel taciz’ suçundan kaydı olduğu belirtilen S.A., ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.