Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 38 kilometrelik tır kuyruğu oluştu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

1 Temmuz 2025 - 16:55

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 38 kilometrelik tır kuyruğu oluştu

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 38 kilometrelik tır kuyruğu oluştu
Son Güncelleme :

09 Ekim 2022 - 14:34

1070 Okuma

Avrupa’ya ihraç yükü götürmek için Edirne’ye gelen tır sürücüleri, Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 38 kilometrelik kuyrukta bekliyor.

Türkiye’den Bulgaristan’a açılan Edirne’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda, büyük yoğunluk oluştu.

Bulgaristan gümrüğünün yanıt verememesi nedeniyle Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda saatlerce sırada bekleyen sürücüler, zor günler geçirmeye devam ediyor.


38 kilometreyi bulan kuyruk

Türkiye’den aldıkları ihraç yüklerini Avrupa’nın çeşitli ülkelerine götürmek üzere yola çıkan tır sürücüleri, 38 kilometreyi bulan kuyruk oluşturdu.

Tesisin olmadığı yolda yüzlerce tır şoförü kendi araçlarında bulunan depolardan yemek temin ediyor.


Yüzlerce tır şoförü mağdur

AA’nın haberine göre, yüzlerce tır sürücüsü, özellikle Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan Avrupa’ya geçip ihraç yüklerini teslim etmek için sıra bekliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.