Medipol Başakşehir’den Avrupa’da ilk puan kaybı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:46

Medipol Başakşehir’den Avrupa’da ilk puan kaybı

Medipol Başakşehir’den Avrupa’da ilk puan kaybı
Son Güncelleme :

07 Ekim 2022 - 6:39

630 Okuma

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu üçüncü maçında deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir gruptaki ilk puan kaybını yaşadı.

Başkent Riga’daki Skonto Stadı’nda oynanan mücadelede turuncu-lacivertli ekip yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Gruptaki ilk maçında Hearts’i, ikinci maçında da Fiorentina’yı mağlup eden Medipol Başakşehir üçüncü maçında sahadan bir puanla ayrıldı. Puanını 7’ye yükselten turuncu-lacivertli ekip liderliğini sürdürdü. İkinci beraberliğini alan RFS ise 2 puanla son sırada yer aldı.

Grubun diğer maçında deplasmanda Hearts’i 3-0 mağlup eden Fiorentina, 4 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Letonya ekibi RFS, orta saha oyuncusu Tomas Simkovic’in kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Medipol Başakşehir'den Avrupa'da ilk puan kaybı - 2

İlk sarı kartını 60. dakikada gören Simkovic, 70. dakikada önce ikinci sarı kartı, ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.