SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Hatay seferini yapan THY uçağının lastiği iniş sırasında patladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 15:32

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Hatay seferini yapan THY uçağının lastiği iniş sırasında patladı

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Hatay seferini yapan THY uçağının lastiği iniş sırasında patladı
Son Güncelleme :

06 Ekim 2022 - 8:50

620 Okuma

THY’nın TK2256 sefer sayılı İstanbul (IST) – Hatay (HTY) seferinde uçağın iniş sırasında lastiği patladı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; İstanbul-Hatay seferini yapan uçağın iniş sırasında lastiğinin patladığını duyurdu.

Üstün, patlamanın ardından iniş takımlarından birinin aşırı ısındığını ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle soğutmanın sağlandığını belirtti.

Tahliye edilen yolcu ve personellerin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr‘de…

 

Uçakta 104+1 yolcu ile 2 kokpit, 4 kabin personeli bulunuyordu.

TC-JVN kuyruk kodlu Boeing 737-800 tip uçağın pistten alınma çalışmaları ise sürüyor. Bu nedenle Hatay meydanda 07 Ekim 00:00’a kadar notam* yayınlandı.

* NOTAM, havacıları uçuş ve yer emniyetini etkileyebilecek bazı önemli durumlardan haberdar etmek için yayımlanan bildiri olarak tanımlanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.