Motosikletten düşürdüğü annesini bırakıp kaçtı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 00:00

Motosikletten düşürdüğü annesini bırakıp kaçtı

Motosikletten düşürdüğü annesini bırakıp kaçtı
Son Güncelleme :

06 Ekim 2022 - 16:19

770 Okuma

Edirne’de bir kişi motosikletten düşürdüğü annesini bırakıp kaçtı.

Kaza, sabah saatlerinde Keşen ilçesi, İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki kavşakta meydana geldi.

Keşan Orman Fidanlık Şefliği yönünden Mehmet Gemici Cennet Bahçesi yönüne dönel kavşaktan dönüş yapmak isteyen Oktay K. (45) yönetimindeki plakasız motosiklet, kontrolden çıkıp devrildi.

Kazada oğlunun arkasında oturan (74) Safinaz K., motosikletten düştü. Oktay K. de motosiklete binip, annesini yaralı halde bırakarak kaçtı.

İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Safinaz K., polise sürücünün oğlu Oktay K. olduğunu ve kendisini bırakıp gittiğini söyledi. Safinaz K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Polis, Oktay K.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.