Yangın söndürme havuzunda ölü bulunan kardeşler toprağa verildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 12:57

Yangın söndürme havuzunda ölü bulunan kardeşler toprağa verildi

Yangın söndürme havuzunda ölü bulunan kardeşler toprağa verildi
Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 19:50

740 Okuma

 

İzmir‘in Kınık ilçesinde yangın söndürme havuzunda cansız bedenleri bulunan 10 ve 12 yaşlarında iki kardeş, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Kınık ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Poyracık Mahallesi’nde oturan evli ve 3 çocuk babası Sadettin Pala, çocukları Eymen (10) ile Ömer’den (12) bir süredir haber alamayınca saat 17.00 sıralarında yakınları ile birlikte arama çalışması başlattı. Arama sonucunda Çümbülce mevkiinde bulunan yangın söndürme havuzunun yakınında çocuklara ait olduğu değerlendirilen elbise ve ayakkabılar bulundu. Bunun üzerine Pala ve yakınlarınca durum sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ve Bergama Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, havuzun çevresinde yaptıkları incelemenin ardından adrese balık adam ve AFAD görevlileri çağırıldı. Olay mahalline gelen ve havuza giren balık adamlar, Eymen ve Ömer’in cansız bedenine ulaştı.

Arkadaşları ön safta namaz kıldı

Eymen ve Ömer Pala kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. İki kardeşin cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Poyracık Mezarlık Camii’ne götürüldü. Cenazeye Pala ailesi, mahalle sakinleri ve iki kardeşin arkadaşları katıldı. Eymen ve Ömer Pala kardeşlerin arkadaşları cenaze namazında en ön safta yer alırken, kardeşlerin cenazesi burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. – İZMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.