Ortaköy’de bodyguard dehşetine bir tutuklama daha | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 11:10

Ortaköy’de bodyguard dehşetine bir tutuklama daha

Ortaköy’de bodyguard dehşetine bir tutuklama daha
Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 19:43

950 Okuma

Beşiktaş’taki bir işletmede çıkan silahlı kavgaya ilişkin 1 kişi daha tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Eylül’de Ortaköy Mahallesi’ndeki bir gece kulübünün çalışanları ile mekana girmek isteyen biri kadın 3 kişi arasında yaşanan kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişiyi daha gözaltına aldı.

Şüphelilerin önceki gün mağdurların şikayeti üzerine başlatılan çalışma sırasında gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden E.S’nin tutuklandığı, F.A, M.G. ve M.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığı, B.S’ninse adli makamlarca serbest bırakıldığı belirtildi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ DÖVDÜ

8 Eylül günü Ortaköy Mahallesi’ndeki bir gece kulübünde eğlenen biri kadın 3 kişi, fazla alkolün etkisiyle dışarıya çıkartılmış, tekrar içeriye girmek istedikleri sırada da görevlilerle tartışmaya başlamıştı.

Ortaköy'de bodyguard dehşetine bir tutuklama daha - 2

Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi, işletme çalışanları tarafından dövülmüş, bu anlar güvenlik kamerası tarafından da kaydedilmişti.

Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde kavganın yaşandığı yere gelen motosikletli 4 şüpheli, işletme çalışanlarına silahla ateş etmişti.Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, silahlı kavga sırasında 4 kişinin yaralandığı, silah kullandığı tespit edilen ve yakalanan 5 kişinin de tutuklandığı bildirilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.