Yerli MARLIN SİDA’dan NATO tatbikatında gövde gösterisi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 10:38

Yerli MARLIN SİDA’dan NATO tatbikatında gövde gösterisi

Yerli MARLIN SİDA’dan NATO tatbikatında gövde gösterisi
Son Güncelleme :

27 Eylül 2022 - 16:15

1010 Okuma

MARLIN’in, su üstü-su altı harbi ve özellikle elektronik harp görevlerinde birden çok görev tipini yerine getirebilen tek platform olarak dikkati çektiğini aktaran Civelek, şunları kaydetti:

“Bu görevleri yaparken ağır deniz şartlarında bulunmanın getirdiği zorlukları da tecrübe ediyor ve çok önemli bir stabilite başarısıyla ilerliyoruz. Başkalarının insansız araçlarıyla denize çıkamadığı bir gün, denizde olup görevimizi yapıp geri gelmenin onurunu yaşıyoruz.

Diğer yandan farklı ülkelerin gözlemcilerinin, yetenek planlayıcılarının dikkatini çekmiş bir platform olarak, MARLIN’e üst düzey gözlemcilerin olduğu törenlerde özel görevler verildi ve MARLIN bunları başarıyla gerçekleştirdi. Bunun akabinde önemli bir NATO ülkesinin üst düzey bir yetkilisi, platforma gelerek, MARLIN hakkında genel bilgiler aldıktan sonra önümüzdeki dönemde resmi ilişkilerde bulunmayı ve iş birliği yapmak istediğini ifade etti.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.