Seda Bakan kızlarını paylaştı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 04:50

Seda Bakan kızlarını paylaştı

Son Güncelleme :

19 Eylül 2022 - 10:47

750 Okuma
Seda Bakan kızlarını paylaştı

İkinci kez anne olan Seda Bakan, kızlarının fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturmuş, 2019’da kızı Leyla’nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı.


Hadise duyurdu

Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Güzel haberi, ünlü oyuncunun yakın dostu Hadise, Instagram hesabından yaptığı ve “Hoş gelmiş minnoşumuz” notunu yazdığı paylaşımla duyurmuştu. Aynı kareyi Seda Bakan, kendi sosyal medya hesabından da yayınlamıştı.

Şimdilerde kızları Leyla ve Ela ile ilgilenen Seda Bakan’dan yeni bir paylaşım geldi. Leyla’nın minik kardeşi Ela’nın başında durduğu anı fotoğraflayan Bakan, bu kareyi takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun, Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladığı fotoğraf büyük ilgi gördü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.