Burhaniye’de İzin Verilmeyen ‘Zeytinli Rock Festivali’ne Seferihisar Talip Oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 13:57

Burhaniye’de İzin Verilmeyen ‘Zeytinli Rock Festivali’ne Seferihisar Talip Oldu

Burhaniye’de İzin Verilmeyen ‘Zeytinli Rock Festivali’ne Seferihisar Talip Oldu
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 21:08

710 Okuma

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde yedincisi düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali’ne bu yıl kaymakamlık tarafından izin verilmemesine İzmir’den tepki geldi. Kararın kabul edilemez olduğunu söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı CHP’li İsmail Yetişkin, “Biz, bu festivali kamunun güvenliğini sağlayacak şekilde yapmaya talibiz” dedi.Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde 2014’ten bu yana pek çok ünlü sanatçının katılımıyla yapılan Zeytinli Rock Festivali’ne bu yıl kaymakamlık tarafından izin verilmedi. 17-21 Ağustos 2022 tarihleri arasında Duman, Mor ve Ötesi, Athena, Sertab Erener, Manga, Cem Adrian, Selda Bağcan, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Ceza ve Gökhan Türkmen’in de olduğu 70 sanatçının konser vereceği duyurulan, ancak izin alınamayan festivale İzmir’den talip çıktı.“KAYGIYLA İZLİYORUZ” ANKA Haber Ajansı’na konuşan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Son zamanlarda konserlerin ve etkinliklerin yasaklanmasını kaygıyla izliyoruz. Zeytinli Rock Festivali’nin kamu güvenliği nedeniyle iptal edilmesi kabul edilemez. Bu zamana kadar kamu güvenliğini tehdit etmemiş festival, bundan sonra nasıl edecek? Gerekli izinler alınarak biz, festivali kamunun güvenliğini sağlayacak şekilde yapmaya talibiz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.