Son dakika gündem: Sevgilisinin sokak ortasında vurduğu Gül, ağır yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:05

Son dakika gündem: Sevgilisinin sokak ortasında vurduğu Gül, ağır yaralı

Son dakika gündem: Sevgilisinin sokak ortasında vurduğu Gül, ağır yaralı
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2022 - 13:00

1000 Okuma

İZMİR’de Gül İnan (38), erkek arkadaşı M.B. tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak ağır yaralandı. Polis, kaçan M.B.’yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Olay, dün akşam, Karşıyaka ilçesi Dedebaşı Mahallesi 6152 Sokak’ta meydana geldi. Gül İnan ve erkek arkadaşı M.B. arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle M.B., belinden çıkardığı tabancayla İnan’a ateş edip kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtından vurularak ağır yaralanan İnan, ambulansla İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Polis, kaçan M.B.’yi yakalayıp gözaltına aldı. M.B.’nin polisteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.