Giresun’daki lunapark kazasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 17:42

Giresun’daki lunapark kazasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Giresun’daki lunapark kazasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2022 - 9:09

1400 Okuma

Giresun’da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe’nin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Giresun’da lunaparktaki trenin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazayla ilgili 1 kişi tutuklandı.Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Giresun Adliyesine sevk edilenlerden S.K, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.İki kişi hakkında adli kontrol kararı uygulandı.NE OLMUŞTU?

Hacı Hüseyin Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir lunaparkta eğlence treni raydan çıkarak yere düşmüş, kazada komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru eşi Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ile Fatma Akbaş yaralanmıştı.Sinem Gülşen Dilekçe, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

VİDEO: BATMAN’DA MUCİZE KURTULUŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.