Meteoroloji’den iki bölge için sağanak uyarısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 05:13

Meteoroloji’den iki bölge için sağanak uyarısı

Meteoroloji’den iki bölge için sağanak uyarısı
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2022 - 6:51

1300 Okuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Ege Bölgesi, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yarın için sağanak uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan tahmine göre, yarın öğle saatlerinden sonra Ege Bölgesi’nde Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa, İzmir’in kuzey ve doğu çevreleri, Aydın ve Muğla’nın iç kesimleri ile Batı Akdeniz’in Burdur ve Isparta çevreleri ile Antalya’nın iç kesimlerinde ve Eskişehir çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.