İzmir politika haberi: İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, İzmir’de bazı STK’ları ziyaret etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:07

İzmir politika haberi: İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, İzmir’de bazı STK’ları ziyaret etti

İzmir politika haberi: İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, İzmir’de bazı STK’ları ziyaret etti
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2022 - 6:44

620 Okuma

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir’in Torbalı ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Dervişoğlu’nun ilk ziyareti Torbalı Ticaret Odası’na oldu. Dervişoğlu, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve üyelerle bir araya geldi.

Ardından Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına geçen Dervişoğlu, başkan Halil Gülcü ve üyelerle buluştu.

Gülcü, burada marketlerin küçük esnafı bitirdiği yönündeki şikayetlerini Dervişoğlu ile paylaştı. Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odasını da ziyaret eden Dervişoğlu, başkan Muhammet Yavaş’tan ilçedeki ulaşımla ilgili sorunları dinledi.

Dervişoğlu son olarak Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin ile sohbet etti. Görüşmede tarım alanındaki son gelişmeler de ele alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.