Kazıda kemikler bulundu: 25 yıl sonra cinayete kurban gittikleri anlaşıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 06:18

Kazıda kemikler bulundu: 25 yıl sonra cinayete kurban gittikleri anlaşıldı

Kazıda kemikler bulundu: 25 yıl sonra cinayete kurban gittikleri anlaşıldı
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2022 - 6:40

1030 Okuma

Kahramanmaraş’ta 25 yıldır kayıp olan biri kadın iki kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tek katlı bir evin bahçesine gömüldüğü belirlenen cesetleri bulmak için kazı çalışması başlatıldı. Kazı çalışmalarında üzerinde çürümüş kadın elbiselerinin olduğu kemikler bulundu. Diğer cesedin bulunması için çalışmaların yarın sabah devam edeceği bildirildi.

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 25 yıl önce kayıp olarak aranan ve öldürülüp evin bahçesine gömülen kişilerden birinin kemiklerine ulaşıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 25 yıl önce haklarında kayıp başvurusu yapılan biri kadın iki kişinin cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesi üzerine özel bir ekip kurdu.Özel ekip, iki kişinin cinayete kurban gittiğini ve Dulkadiroğlu ilçesi Balcalı Mahallesi’ndeki tek katlı bir evin bahçesine gömüldüğünü belirledi.İki kişinin ismi açıklanmazken, cinayet ile ilgili bir kadın gözaltına alındı.Şüpheli kadın, savcı ve polisler eşliğinde tek katlı evde yer göstermesi yaptı.Polisin yardımı ile yürüyebilen kadın, daha sonra emniyete götürüldü.Şüpheli kadının gösterdiği yerde iş makinesi ile kazı çalışması başlatıldı.Kazı çalışmaları devam ederken, olay yerine arkeologlar da çağrıldı.İş makinesi, toprağın yüzeyini aldıktan sonra arkeologlar tarihi eser arar gibi ceset aradı.Yapılan çalışma kapsamında, üzerinde çürümüş kadın elbiseleri yer alan kemikler bulundu.Havanın kararmasıyla birlikte ekipler, çalışmalarına ara vererek olay yerinden ayrıldı.Diğer cesedin bulunması için kazı çalışmalarının yarın sabah devam edeceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.