AK Parti Sözcüsü Çelik’ten, Kartal Cemevi Başkanı Sarıtaş’a saldırıya tepki | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 06:11

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten, Kartal Cemevi Başkanı Sarıtaş’a saldırıya tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten, Kartal Cemevi Başkanı Sarıtaş’a saldırıya tepki
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2022 - 20:10

750 Okuma

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da gündemi değerlendirdi.

KARTAL CEMEVİ BAŞKANI’NA SALDIRI

Çelik, İstanbul’da Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş’a yönelik saldırıya şu sözlerle tepki gösterdi:

”Hemen provokasyon başladı. Ankara’da 3 cemevine saldırdılar. Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı’na saldırdılar. Biz bunların ne yapmak istediğini görüyoruz. Fitne siyasetine Cumhur İttifakı olarak müsaade etmeyeceğiz.”

Muhalefeti eleştiren Ömer Çelik, ”Terör siyasetine müsaade etmeyeceğiz. Öyle muhalefet partileri var ki dikkatle takip edin terör örgütüne söylemediğini milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı’na söylüyor. Terör örgütüne o kadar ağır laf söylemiyor” diye konuştu.

YAŞ KARARLARINA ELEŞTİRİ TEPKİSİ

Çelik, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrası CHP’den gelen eleştirilere de yanıt verdi.

AK Parti Sözcüsü, şunları söyledi:

”’Komutanlar liyakatli değil’ diyor. Nereden biliyorsun? Sen CHP milletvekilisin, nereden biliyorsun liyakatli olmadığını? Geçen YAŞ’ta ‘Liyakatli değil’ dediniz, Türkiye operasyon üstüne operasyon yaptı.”

KARADENİZ’DE TAHIL KORİDORU

AK Parti Sözcüsü Çelik, Karadeniz’deki tahıl sevkiyatı ile ilgili de konuştu.

Çelik, “Eğer tahıl koridoru anlaşması gerçekleşmeseydi dünya büyük bir gıda kriziyle karşı karşıya kalacaktı. Bu yapılan büyük işler Türkiye’nin yeni ufuklara, hedeflere ulaşması için elzemdir” dedi.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.