Galatasaray Fredrik Midtsjö’yü açıkladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:15

Galatasaray Fredrik Midtsjö’yü açıkladı

Galatasaray Fredrik Midtsjö’yü açıkladı
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2022 - 12:15

890 Okuma

Galatasaray, Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö’nün transferi için kulübü AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı. İstanbul’a gelen 28 yaşındaki oyuncuyla sağlık kontrolü sonrası sözleşme imzalanması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü, bir süredir transferi gündemde olan Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö için görüşmelere başlandığını duyurdu.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö‘nun transferi konusunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlanmıştır” denildi.

İSTANBUL’A GELDİGalatasaray’ın anlaşma sağladığı Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö, İstanbul’a geldi.

Hollanda’dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen 28 yaşındaki oyuncuyu, sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri karşıladı.Fredrik Midtsjö, daha sonra kendisi için bekletilen araçla havalimanından ayrıldı.Tecrübeli oyuncunun sağlık kontrolleri sonrası sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.