Onur Buldu eşiyle bebeğini paylaştı: Sevgilim bütün cefayı çekse de… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 05:10

Onur Buldu eşiyle bebeğini paylaştı: Sevgilim bütün cefayı çekse de…

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 22:07

2710 Okuma
Onur Buldu eşiyle bebeğini paylaştı: Sevgilim bütün cefayı çekse de…

Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Bilal Koçyiğit karakteri ile yıllardır kendisine çok geniş bir hayran kitlesi oluşturan oyuncu Onur Buldu, geçtiğimiz yıl kız arkadaşı Duygu Koz ile sade bir tören ile mutluluğa ilk adımını atmıştı.

Ünlü oyuncu Onur Buldu, zaman zaman sosyal medya hesabından eşi Duygu Koz’la çekilen fotoğraflarını paylaşıyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, evliliklerinin birinci yıl dönümünde romantik karelerini paylaştı.

“O ZAMAN DANS”

Eşiyle düğünde dans ederken çekilen bir fotoğrafı paylaşan Koz, gönderisine; Birinci yılımız, o zaman dans” notunu düştü.

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ UNUTTU

Ancak 39 yaşındaki Onur Buldu daha birinci yılında evlilik yıl dönümünü unuttuğunu da itiraf etti. Onur Buldu, eşi Duygu Koz ile bir pozunu paylaşıp “Her ne kadar unutsam da, beni affedeceğini bildiğim için buradan yalakalık yapmak istedim sana karıcım. Birinci yılımız kutlu olsun” dedi.

YORUM YAĞDI

Ünlü oyuncunun takipçileri ise bu paylaşıma; “İlk seneden unutulur mu kral”, “Daha ilk yıldan”, “Seninle işi var” şeklinde yorumlarda bulundu.

‘Mermiye kafa attığımız yıllar’Onur Buldu takipçilerini geçmişe götürdüHaberi Görüntüle

BEBEKLERİ DÜNYAYA GELDİ

Ünlü oyuncu Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin 20 Haziran’da bebekleri dünyaya geldi. Doğum,  Acıbadem Maslak Hastanesi’nde gerçekleşti. 50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Buldu’nun pandeminin ilk döneminde evinde sade bir törenle nikah masasına oturduğu Duygu Kozoğlu’yla bu haberi nazar korkusuyla sakladıkları da öğrenilmişti.

ONUR BULDU’NUN BABALIK HEYECANI

Onur Buldu eşinin pozunu paylaşarak öncesi-sonrası yaptı. Onur Buldu paylaşımına “Öncesi-sonrası. Masal’ımıza kavuştuk. Bugün tam 40 gün oldu hem de. Duygu sevgilim bütün cefayı çekse de sefada beni de ortak ettiği için çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum canlarım” notunu düştü.

Onur Buldu’ya Güldür Güldür’de yer alan oyuncular ve pek çok ünlü isim kalp emojisiyle destek verdi.

‘Salihli’de yumurta gibi kokan otele giderken’Onur Buldu paylaştıHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.