İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! ‘Sen hiç sensiz kalmadın ki’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 12:26

İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! ‘Sen hiç sensiz kalmadın ki’

İlhan İrem için taziye mesajları peş peşe geldi! ‘Sen hiç sensiz kalmadın ki’
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 8:49

1370 Okuma

Şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanat camiasından çok sayıda isim İlhan İrem’in ardından taziye mesajı yayımladı.

NİLGÜN BELGÜN: İlhan İrem. Ah ah nasıl üzüldüm anlatamam İlhan İrem’i kaybetmemize:(((((( Allah rahmet eylesin .Cennet mekanı olsun. Gençlik günlerimin dostu… Geriye fotoğraflar ,anılar kalıyor…

HAMDİ ALKAN: Çok çok üzgünüm İlhan İrem aramızdan ayrıldı. Hayatıma kattığın güzellikler için sonsuz teşekkürler İlhan İrem. Işıklar içinde uyu.

METİN AROLAT: Çok güzel bir adam geçti bu dünyadan. Çok güzel izler bırakarak.. Hoşçakal İlhan İrem.. Nurlarla uyu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSanatçı İlhan İrem hayatını kaybettiHaberi Görüntüle

FİLİZ AKIN: Haberlerde gördüm, genç sayılacak bir yaşta,,, 67 yaşı daki İlhan İrem’i kaybetmişiz .En sevdiğim şarkısıyla , sevgi ve müzikle anıyorum bir zamanların efsane şarkıcısını… “Nereden bileceksin ayrılığın acısını “ “Sen hiç sensiz kalmadın ki” Ne güzel sözlerdir şimdi onun yokluğundaki hüznü anlatan …Elveda İlhan Erem kimse ayrılığı bu kadar şiirsel kılmamıştı…

ONUR ATİLLA: İlhan İrem duyduğum, dinlediğim en güzel seslerden biriydi, iyileştirici bir tınısı vardı, yanıbaşımda gibiydi hep… Çocukluğum, gençliğim, şimdim, sonram… çok severim. İnternetin, dijitalin coşmadığı 2000ler başlarındaydık… Hiç bir yerde çıkmazdı. Hayalet gibiydi benim için. Bir gün radyoda röportajı olacak diye haber aldım. Onu şarkıları dışında dinleyecek olmamın heyacanını düm gibi hatırlıyorum. Tüm röpartajı yazmıştım dinlerken… ışık… sevgi… kainat… ruh… Müzik… Kendini müziğe adayışı, inatçılığı, var olanla yetinmeyip hep dahasına dahasına dahasına düşmesi… hayranıyım. Rahatsızlığını duyunca kalbim sızladı. İyileşeceğine inandım. Olmadı. Acıları dinmiştir umarım. Huzur bulsun… İlhan Abi; her şarkın gibi ikinci fotoğraftaki mektubun da bu ülkenin aydınlık ve devrimci geleceğine mirastır. Seni seviyorum.

NÜKHET DURU:

Canım arkadaşım, gençlik arkadaşım, gençliğim hatta… Üzüntümü anlatmaya yetmiyor kelimelerim… Çok sevdiği bir dostu kaybettiğinde, sonsuz bir yalnızlık hissi içinde buluyor insan kendini. Hemen anılara sığınmaya çalışıyorsun, ruhunu oradan sağaltmak istiyorsun ama olmuyor, telaşla geçen yıllar içinde ayrı düşülen hayatların pişmanlığı beliriyor içinde, ‘ah niye son 3-4 senede daha çok görüşmedik’, ‘en son mayısta mı konuşmuştuk’ filan, böyle şeyler geçerken zihninden sen korkunç ve çaresiz bir özlemle kalakalıyorsun. İlhan, canım, arkadaşım, seni çok seviyorum, huzurla uyu biz müziğinle sevinir, üzülür, duygulanır ve avunurken… Ölümsüzlük zaten bu değilse nedir?

NTV yayınında konuşan şarkıcı Yeliz, “Meslek hayatına başladığı günden itibaren çok yakındık. İlk akşam yemeğime onunla çıkmıştım. Çok yakın arkadaş, dosttuk. İlişkimiz bambaşkaydı. Kimseyle telefonda görüşmezdi, biz devamlı görüşürdük. Negatifliğini kimsenin duymasını istemezdi. Koca yürekli adam diyordum ona. Mustafa Kemal Atatürk sanatçısıydı. Ülkesinin aşığıydı. Anlatmakla kelimeler yetmez. Hayata bakış açısı, yüreğinin kocamanlığı, şarkılarının sınırsız anlattığı duyguları hangi birini söyleyeyim ki. Koca bir devir, defter sayfası kapandı. Ansiklopedinin yarısı gitti” dedi.

“İrem’i tanımayan gençler, tanıyıp da sadece şarkılarını bilen insanlar bence İlhan’ın kitaplarını okusunlar” diyen Yeliz, “Onun tek derdi umut dolu aydınlık yarınlardı. Yarım saat önce duyduğumda acı çöktü yüreğime. O böyle ağlansın, yas tutulsun istemezdi” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.