Siyasilerden 15 Temmuz mesajı: Asla unutmamalıyız ve unutturmamalıyız | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 04:35

Siyasilerden 15 Temmuz mesajı: Asla unutmamalıyız ve unutturmamalıyız

Siyasilerden 15 Temmuz mesajı: Asla unutmamalıyız ve unutturmamalıyız
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2022 - 20:34

1090 Okuma

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Tarihi boyunca bağımsızlığına leke sürdürmeyen, şanlı bayrağımızı yere düşürmeyen, vatanına, canı pahasına sahip çıkan Aziz Milletimizin yaktığı demokrasi meşalesi geleceğimizi aydınlatmaya devam edecek, bu destan nesilden nesile anlatılacaktır. İman aydınlığının zulmün karanlığına galip çıktığı o gece, şehadete yükselen bütün vatan evlatlarını minnet ve şükranla anıyor, 251 şehidimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: “Şerefimizle öleceğiz” diyen bir millete kim diz çöktürebilir ki? 15 Temmuz hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletin iradesiyle bu hayâsız akını durduran aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: 15 Temmuz gecesi, tarihimizin en karanlık gecelerinden birine dönüşmekteyken milletimiz bu hain darbe girişimini başarısızlığa uğratarak bir destan yazmıştır. O gece milli iradeye canı pahasına sahip çıkan halkımızın kahramanlığına ve FETÖ’cü hainlerin ve destekçilerinin karanlık yüzüne tüm dünya tanık olmuştur. 15 Temmuz Destanı’nın yıl dönümünde şehitlerimizi hürmetle, minnetle ve rahmetle yad ediyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Çanakkale’de ne yaptıysak, Şehitler Köprüsü’nde onu yaptık… Milletimiz, yüz yıl önce olduğu gibi binlerce yıllık tarihinde olduğu gibi gelecekte de vatanını, bayrağını, özgürlüğünü ve iradesini koruyacak, demokrasisine sahip çıkacaktır.

“ASLA UNUTMAMALIYIZ VE UNUTTURMAMALIYIZ”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 15 Temmuz darbe teşebbüsü; birçok ülkenin ve karanlık gücün desteği ile FETÖ/PDY’nin TSK içindeki teröristlerinin gerçekleştirdiği büyük bir ihanettir. 15 Temmuz ihanetini,bu ihaneti yapan hainleri ve onlara destek verenleri asla unutmamalıyız ve unutturmamalıyız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde verdiği mücadele ile Türk halkı,hem darbeyi engelledi,hem darbeye teşebbüs eden FETÖ/PDY’nin TSK içindeki teröristlerini hem de onlara destek veren ülkeleri ve karanlık güçleri yendi. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı mücadele ederken şehadet şerbetini içen şehitlerimizi saygı,rahmet ve dua ile gazilerimizi ise saygıyla anıyor,sıhhat ve afiyet içinde uzun ömürler diliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKalbimizde yaşıyorlarHaberi Görüntüle

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: 15 Temmuz milletin, millî iradenin, hürriyet aşkıyla meydanlara inenlerin zaferidir. Birliğimize, kardeşliğimize ve cumhuriyetimize karşı girişilen bu hainliği unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Milletimize ve demokrasimizin teminatı olan Gazi Meclisimize kasteden hain odaklara karşı canını hiçe sayarak destansı bir mücadele veren kahramanlarımızı bu aziz millet asla unutmayacaktır.

“15 TEMMUZ MİLLETİN ZAFERİDİR”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: 15 Temmuz, milletin zaferidir. Aziz milletimiz, bu karanlık gecedeki şanlı direnişiyle ülkemizin aydınlık geleceğini kurtarmıştır. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

“ŞEHİTLERİMİZE RAHMETLE, GAZİLERİMİZE MİNNETLE…”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 6 yıl önce bugün milletin iradesi darbeci zihniyeti karanlığa gömdü, demokrasinin zaferini bizlere armağan etti. Vatanı, bağımsızlığı ve istikbali için canını siper eden aziz şehitlerimize rahmetle, gazilerimize minnetle…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRTürk halkı destan yazdıHaberi Görüntüle

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Milletimizin istiklalini ve istikbalini vesayet altına almak isteyenlere karşı, iradesini çiğnetmeyenlerin destanıdır 15 Temmuz. Bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi ve kahramanlarımızı minnetle yâd ediyorum.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: “#TürkiyeAşkına karanlığı aydınlık bir sabaha ulaştıran; azmi, dirayeti ve fedakarlığı ile ülkemizin geleceğine pranga vurmak isteyenlere unutulmayacak bir ders veren kahraman bir milletin muzaffer olduğu gündür #15Temmuz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizin sarsılmaz iradesinin nişanesi olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutlarken kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Milli iradenin üstünde hiçbir güç tanımadık, tanımayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 Temmuz’da tankların önüne çıkarak; bayrak, millet, vatan için mücadele eden bu uğurda can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

“DÜNYA DEMOKRASİ TARİHİNDE ENDER RASTLANACAK BİR DURUŞ”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 15 Temmuz, milletimizin kanlı bir darbe girişimine ve milli iradeyi gaspetme teşebbüsüne karşı topkeyun ve destansı direnişinin yıldönümüdür. Aziz milletimiz, terörist işgal teşebbüsüne direnmiş ve o hain girişimi bertaraf etmiştir!

Darbelerden çok çekmiş ve bedeller ödemiş olan Yüce Milletimiz, tarihimizin en hain terör örgütü FETÖ’ye karşı dimdik durmuştur. Dünya demokrasi tarihinde ender rastlanacak bir duruş sergileyen milletimiz, demokrasisine ve milli iradeye sahip çıkmıştır.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 15 Temmuz fetö/pdy darbe girişimini, milli iradeye kast eden tüm darbeleri, darbecileri ve arkasındaki güçleri reddediyorum. Devletin varlığı, ülke ve milletimizin bağımsızlığını korumak için, hiç tereddüt etmeden, hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRFETÖ’cü darbe başarılı olsaydı…Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR15 Temmuz’un sırrı 11 ve 16 numaralı odalardaHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRUnutmadık, unutmayacağızHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.