Kabus evi! 15 saat tecavüz ve sapkın işkence | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 09:58

Kabus evi! 15 saat tecavüz ve sapkın işkence

Kabus evi! 15 saat tecavüz ve sapkın işkence
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2022 - 15:23

1230 Okuma

Daha önce birçok kez gittiği evde, danışanı 20 yaşındaki erkek dışında hep birileri olurdu. Cuma günü gittiğinde ise genç adam evde yalnızdı. Terapinin ardından gitmek için ayağa kalktığında, ana kapının pencerelerinin kapalı olduğunu gördü.

Diğer pencerelerin de kapatıldığını farketmesi uzun sürmedi. Hemen ardından telefonuna el konuldu, ‘uçuş modu’na alındı, alüminyum folyoya sarılıp bantlandı. Cumartesi günü akşamüstüne kadar ise 15 saat boyunca cehennemi yaşadı.

ABD’nin güney eyaleti Florida’da bir kadın terapisti rehin alıp 15 saat boyunca işkence ve tecavüz eden erkek saldırgan, polis tarafından başından vurularak yakalandı.

Florida Palm Beach County’deki Boca Raton semtinde, iki katlı, bahçeli lüks bir evde yaşananlar ABD’de şok dalgasına yol açtı. Kurbanın polis ifadesine ulaşan New York Post gazetesi, 20 yaşındaki saldırgan Tzvi Allswang’ın kadına sapkın işkence yöntemleri uyguladığını bildiriyor.

Yaşadıklarını dedektiflere gözyaşları içinde anlatan kadın, 1 Temmuz tarihindeki randevularına göre Allswang’ın evine terapi için gittiğini söyledi. Daha önce de birçok kez genç erkeğin evine terapi için gitmişti.

Terapist, Tzvi Allswang’ın ilkgençlik yıllarında bir cinsel saldırı suçlamasıyla hakim karşısına çıktığından haberdar olduğunu aktardı.

Kadın terapistin verdiği bilgiye göre, görüşmelerde 20 yaşındaki erkeğin iş bulmasına yardım etmeye ve iş görüşmelerine hazırlanmasına odaklandılar.

TELEFONU ‘UÇUŞ MODU’NA GEÇİRDİ

Birçok kez randevu için gittiği evde hep birilerinin olduğunu kaydeden kadın terapist, 1 Temmuz Cuma günü Tzvi Allswang’ın evde yalnız olduğu bilgisini verdi. Seansın bitmesiyle birlikte Allswang terapistine münasebetsiz sorular sormaya başladı.

Kadın evden ayrılmayı denediğinde ise evin giriş kapısındaki pencerenin kapalı olduğunu gördü. Diğer pencerelerin kapalı olduğunu farketmesi de uzun sürmedi.

Kabus evi 15 saat tecavüz ve sapkın işkence

Tzvi Allswang’a saldırgan olduğunu söyleyince cevap olarak evden ayrılamayacağını duydu. Daha sonra 20 yaşındaki saldırgan terapistinin cep telefonunu zorla aldı, ‘uçuş modu’na geçirdi. Alimünyum folyo ve bantla sarılan telefonu kenara koydu.

Sonraki 15 saat, kadın terapist evde cehennemi yaşadı. Saldırgan terapistini elleri ve dizleriyle dövdü, tüm vücuduna şiddet uyguladı.

En az dört veya beş kez kurbanı boğmaya çalışan cani, her seferinde kadının boğazını kollarıyla ya da elleriyle sıktı ve ölmesini bekledi.

90 kilogram ağırlığında ve 1 metre 80 santimetre boyundaki saldırgan, kadını ailesinin iki katlı evin her yerinde sürükledi.

POLİSLER KAPIYI ÇALIP GERİ DÖNDÜ

Kabus evinde işkence ve tecavüz devam ederken, terapistin ortağı iş arkadaşını birçok kez aradı ancak telefonuna yanıt alamadı. Bunun üzerine polise ulaştı. Polis ekipleri, Allswang’ların evine gelip kapıyı çaldı ancak kimse açmayınca geri döndüler.

Ancak polisler iki saat sonra geri dönüp evi bir kez daha ziyaret ettiler. Çünkü polise gelen bir telefonda, kadın terapistin otomobilinin evin garaj yolunda olduğu söyleniyordu.

Polisler ikinci kez geldikleri evden bu kez yardım isteyen kadın çığlıkları duydular, akşamüstü 18.30 sularında kapıyı zorla açıp içeri girdiler. Bu sırada saldırgan kadın terapisti yatak odasındaki karanlık bir gardroba kitlemeye çalışıyordu.

Kabus evi 15 saat tecavüz ve sapkın işkence

Kadının boğazına bıçak dayayan Tzvi Allswang, eğer sessiz olmazsa onu öldürmekle tehdit etti. Terapistin ifadesine göre, saldırgan tüm bunlar yaşanırken kendisinden annesinin en sevdiği elbiselerinden birini giymesini istedi.

Polislerin yatak odasına ulaşmasıyla saldırgan ve kurban dolapta bulundu. Polis, Allswang’a birçok kez bıçağı indirip kadını serbest bırakmasını emretti.

Defalarca ret yanıtı alan polis ekipleri, saldırganı başından vurdu. Başından yaralanan cani, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Kabus evi 15 saat tecavüz ve sapkın işkence

Palm Beach County Şerif Ofisi, Wellington Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alınan kadın terapistin kimliğini açıklamadı. 15 saat boyunca dövülen, tecavüze uğrayan ve işkence gören kadının yüzü, başında ve vücudunda yaralar vardı.

Saldırgan Allswang ise, hastanedeki tedavisinin ardından Palm Beach County hapishanesine nakledildi.

Salı günü ilk kez mahkemeye çıkarılan saldırganın kefalet talebi hakim tarafından reddedildi. Kurbanla iletişim kurması yasaklanan Tzvi Allswang, 8 Ağustos tarihinde bir kez daha hakim karşısına çıkacak. Saldırgan ‘silahla kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘ölümcül silahla ağır saldırı’ suçlamalarıyla yüzleşecek.

Dedektiflere ifade veren caninin babası, 1 Temmuz Cuma günü eşiyle birlikte New York’ta olduklarını söyledi. Allswang’ın erkek kardeşi ise kampma gitmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.