Annelere mektup çocuklara hediye | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:43

Annelere mektup çocuklara hediye

Annelere mektup çocuklara hediye
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2022 - 15:22

1330 Okuma

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara  – “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” Ankara, Eskişehir ve Kırşehir dışındaki İç Anadolu bölgesinde yaşayan 3 bin anneye, CHP liderinin mektubunu bayram öncesi iletti. Mektupla birlikte çocuklar için bayramlık hediyeler de annelere ulaştırıldı. Bu üç ilin neden uygulama dışında kaldığı konusunda parti kaynakları, “Oralarda belediyelerimiz zaten ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşıyor” bilgisini verdi. 

CHP lideri mektubunda Kurban Bayramı’nı kutladığı annelere şöyle seslendi: “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Bunun için bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ihtiyacımız var. Merak etmeyin bugünler de geçecek ve ülkemiz yeniden huzur ve refah içinde mutlu insanların yaşadığı bir ülke olacak. Size söz veriyorum. Bizim iktidarımızda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu bayram buruk geçirdiğimiz son bayram olacak. Hep birlikte güzel günlere çıkacağız.” 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.