Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı! Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:02

Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı! Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararı

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2022 - 11:12

2520 Okuma
Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı! Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararı

Sağlığına kavuşmasının ardından önce ‘İbo Show’ programına, ardından sahnelere dönerek sevenleriyle hasret gideren İbrahim Tatlıses, iki hafta önce ‘Beyaz Magazin’ adlı programa telefonla bağlanmış, ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses’e yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

“BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ, BİR DAMLA GÖZYAŞI DÖKMEDİM”

Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi sanatçı, “Oğluma yedi dükkan verdim, hepsini batırdı. O ‘Oğlum’ dediğim var ya Ahmet, en büyük ihaneti yapan o. Benden ne istiyorlar bilmiyorum. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşındayım, hala sahneye çıkıyorum. Canıma yetti! Sağlığımla mı uğraşayım, onlarla mı uğraşayım? Bütün evlatlarımdan razıyım, en büyüğü hariç. Bir insana yedi dükkan verirsin, yedisi de batar mı? Akrabanın akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Ahmet’in ismini bile anmak istemiyorum. Beyin kanaması geçirdi, hastaneye gitmedim. Bir damla gözyaşı dökmedim, dökmem! Bodrum’dan çıktım geliyorum, bana telefonda bir laf etti. Ayıp laflar, bir baba evladına etmez. İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Benim niye ellerim kasılıyor, içime attığım için” şeklinde konuşmuştu.

Oğlu ve eski eşinden İbo’ya:’Kendi kötü olmayı seçti!’Haberi Görüntüle

“DOMUZ YAĞIYLA BÜYÜ YAPTILAR”

Anlattıklarıyla duyanları şoke eden ünlü türkücü, “Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler. Burada çekirdek ailemi kurmuştum, evleniyordum. Şu anda ayrıyız. Dünya bir tarafa, o bir tarafa. Beni en mutlu eden insan, seviyorum. Bütün mallarımı onun üzerine yapacağım. Hepiniz biliyorsunuz kim olduğunu; Gülçin Karakaya. Kızın kafasını çelmişler. Ona ev de aldım, araba da. Her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken, o yanımdaydı. Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil. Çocuklarım ‘para gitmesin’ diye evlenmemi istemiyor. Ben ölümüme yakın ne yapacağımı biliyorum. Her şeyimi Mehmetçik Vakfı’na vereceğim. Cenazem çıkar, yine Ahmet’e istediğini vermem” demişti.

Eski eşten ‘büyü’ iddiasına yanıtAdalet Sara sessizliğini bozdu!Haberi Görüntüle

“BANA BİR EV DAHİ VERMEDİ”

Gündeme bomba gibi düşen Ahmet Tatlıses ise işyerlerini kapatma kararının perde arkasını şöyle anlatmıştı:

İbrahim Tatlıses’in başına elim olay geldiğinde ben ameliyat ve tedavi sürecinde İstanbul hatta Almanya’da dahi devamlı hastanedeydim. Evinin de bulunduğu şirkete bir kez gittim, muhasebecisi eşliğinde bende anahtarı dahi bulunmayan evi ve kasası açıldı, sayım yapıldı. Varlıkları muhasebecisi, şirket müdürü ve şirket çalışanları eşliğinde raporlanarak imzalandı. Buna o dönem herkes şahittir. Bir diğer bahsi geçen olay kendisinin ‘Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı’ söylemiyle ilgilidir. Mecidiyeköy’de 2000’lerin başında bir dükkan açtım, kendisi franchise sistemini Türkiye çapında iptal etti. İşlerimizin bozulmasıyla kapattık. Yine bu olaydan yıllar sonra bir AVM’de gıda üzerine dükkan açtım, yıllar sonra AVM’nin yüksek kira maliyetleri üzerine devrettim. İş hayatı normları içinde gerçekleşen bu hadiseleri ‘Ben yaptım, batırdı’ gibi aksettirmesini rahatsızlığına veriyorum. Kendisi benim yüzümden bir zarara uğramamıştır ve yıllardır süren kendi imkanlarımla sürdürdüğüm iş hayatım devam etmektedir. Bugüne kadar kendisi bana bir ev dahi vermemiştir ama bana ihtiyaç duyduğu her an gözüm kapalı canımı ortaya koymuşumdur.

“AKIL SAĞLIĞIYLA İLGİLİ ŞÜPHELERİM ARTTI”

Ahmet Tatlıses, ‘büyü’ iddiasıyla ilgili olarak ise “Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar gibi ardı arkası kesilmez, korkunç, utanç verici iftiraları asla kabul etmiyorum ve milyonların önünde ‘Büyü yaptılar, domuz yağı sürdüler’ gibi açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır. İbrahim Tatlıses yıllar boyunca kiminle ne istiyorsa onu yaşamış, söylemlerinde belirttiği gibi özel hayatındaki insanlara belli mallar vermiş ve evlatları tarafından asla özel hayatına karışılmamış, tek bir ilişkisine dahi yorum yapılmamış bir insandır” açıklamasını yapmıştı.

‘Ailemin içine ettiler!’İsyanı sosyal medyayı salladıHaberi Görüntüle

‘VASİ’ ATANMASI DAVASI!

Karşılıklı suçlamalar sonrası sanatçının oğlundan sürpriz bir hamle gelmişti. Ahmet Tatlıses’in avukatı Necmi Uğur Çelikel tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

Müvekkil Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır. Sn. İbrahim Tatlıses’in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses’ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız.

TAŞINMAZ VARLIKLARINA ŞERH KONULDU!

Tatlıses Ailesi, bir hafta önce açılan vasi atanması davasının ardından flaş bir gelişme ile yeniden gündeme geldi. ‘2. Sayfa’nın haberine göre; Ahmet Tatlıses’in başvurusunu değerlendiren mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

VASİ NE DEMEK?

– Bir yetimin veya akılca zayıf, hasta birinin malını yöneten kimse.- Ölen bir kimsenin vasiyetini yerine getirmekle yükümlü olan kimse.

Tatlıses'in kazandığı AVM ihalesi iptal edildi!

Belediyeden açıklama geldiTatlıses’in kazandığı AVM ihalesi iptal edildi!Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.