Genç kadını kaçıran şahıs alışveriş merkezinde yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 18:05

Genç kadını kaçıran şahıs alışveriş merkezinde yakalandı

Genç kadını kaçıran şahıs alışveriş merkezinde yakalandı
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 20:34

1250 Okuma

Antalya’nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz günlerde ailesi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen Melike Alanay, Demirtaş Jandarma Karakoluna bağlı ekiplerin çalışması sonucu Konaklı Mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezinde bulundu.

Yanında bulunan Y.Ö’nün kendisini kaçırdığını ve zorla alıkoyduğunu belirten Melike Alanay’ın şikayeti üzerine şüpheli Y.Ö, gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheli Y.Ö, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Y.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Melike Alanay’ın 7 ay önce Y.Ö, ile kaçtığı, ailesinin televizyon programına çıktığı belirtildi. Melike Alanay, birlikte kaçtığı Y.Ö’nün evli olduğunu bilmediğini ve pişman olduğunu söyleyerek ailesinin yanına geri döndüğü öğrenildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.