Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:00

Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı

Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 20:30

850 Okuma

Beşiktaş’ın yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu.

Süper Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın 2022-2023 sezonu boyunca giyeceği formalar taraftarın beğenisine sunuldu.Kulübün internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Onurlu bir oyunu odağında tutan Kulübümüzün 120. yılını da kutlamaya başlayacağı bu özel sezonda, #SiyahBeyazınPeşinde sloganıyla formalarda; dürüstlük, tutku, tevazu, bağlılık ve geçmişe saygı gibi değerlere vurgu yapılıyor.” ifadeleri yer aldı.Açıklamada, formaların günlük hayata da rahatlıkla uyum sağlayabilecek şekilde tasarlandığı ve AEROREADY teknolojisinin kullanıldığı aktarıldı.Yetişkin formaları 599, genç formaları 509, bebek forma seti 629, çocuk forma setinin ise 679 liradan satışa çıkarıldığı ifade edildi.Açıklamada ayrıca, yeni sezonda giyilecek 3 formada da kulübün 120. kuruluş yılına özel olarak 120. yıl özel logosunun yer alacağı belirtildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.