Galatasaray’da Okan Buruk dönemi resmen başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:41

Galatasaray’da Okan Buruk dönemi resmen başladı

Galatasaray’da Okan Buruk dönemi resmen başladı
Son Güncelleme :

24 Haziran 2022 - 15:19

1800 Okuma

Dursun Özbek, Okan Buruk yönetiminde Avrupa’da başarı hedeflerine gönderme yaparak, şunları kaydetti:

“Okan hocamız üçüncü 17 Mayıs’ını yaşamak için burada. 17 Mayıs 1992’de Galatasaray formasını ilk kez giydi. 17 Mayıs 2000’de UEFA Kupası’nı gözyaşları içinde kaldırdı. O heyecanı ve duygu seli gözlerimin önünden hiç gitmiyor. Gerçek bir Galatasaraylının heyecanını yaşıyordu. Türkiye’de şampiyonluğa ulaşmış en genç teknik direktörlerden biri şu anda kulübümüze hizmet etmek için burada. Birlikte Galatasaray’ın mali açıdan güçlü, sürdürülebilir sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir kulüp olması için çalışmaya devam edeceğiz. Okan hocamıza ve ekibine bu yüce görevinde sonsuz başarılar diliyorum.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.