Arınç atışmasında Bahçeli sürprizi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 05:23

Arınç atışmasında Bahçeli sürprizi

Arınç atışmasında Bahçeli sürprizi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2022 - 23:15

1270 Okuma

Metiner, Bahçeli’nin kendisini arayıp destek verdiğini duyurdu. Metiner, Arınç’ı eleştirirken, “İsmini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun” demiş, Arınç bu açıklamaya “Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana. İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil” karşılığını vermişti.  Söz düellosu sürerken, Metiner önceki akşam sosyal medya hesabından Bahçeli’nin kendisini arayıp destek verdiğini söyledi. Metiner paylaşımında, “Az önce MHP’nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.