‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi çekimleri başlıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:39

‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi çekimleri başlıyor

‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi çekimleri başlıyor
Son Güncelleme :

01 Haziran 2022 - 1:21

1630 Okuma

Yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon adına Özgür Tari’nin yaptığı ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmini Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturuyor.

Filmde Barış Akarsu’nun hayatının üç dönemi konu edilecek.

1979 yılında Amasra’da dünyaya gelen Akarsu arkadaşlarının ısrarı üzerine 2004 yılında Akademi Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Yarışmada seyirciler tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Rock ve Anadolu rock tarzında şarkılar seslendirdi. Daha sonra Star TV’de 2006 ve 2007 yıllarında Yalancı Yarim dizisinde Merve Sevi ile başrol oynadı. Film çekimleri için gittiği Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Filmde Akarsu’yu ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, babasını Hüseyin Avni Danyal, dedesini Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin kız kardeşini, sevgilisini Aslı Bekiroğlu, Burak Satıbol yakın arkadaşını, Aytaç Uşun ise yakın arkadaşına hayat verecek.



NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.