AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA | AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş yerleri açıklandı mı? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 20:58

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA | AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA | AUZEF 4-5 Haziran sınav giriş yerleri açıklandı mı?
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2022 - 19:10

2270 Okuma

4-5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan AUZEF final sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusu adaylar tarafından araştırma konusu oluyor. Uzaktan eğitimle İstanbul Üniversitesi’nde eğitim gören adayların 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme sınavları açıklanan takvime göre 4-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 26 Nisan tarihinde sona eren sınav merkezi tercihi işlemlerinin ardından adaylar bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki AUZEF final sınavı giriş yerleri açıklandı mı?

AUZEF FİNAL SINAVI GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AUZEF final sınavı giriş yerleri henüz açıklanmadı. Sınav giriş yerlerinin bugün içerisinde açıklanması bekleniyor.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.