Otomobil direğe çarptı: Derya öğretmen ile kızı öldü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:00

Otomobil direğe çarptı: Derya öğretmen ile kızı öldü

Otomobil direğe çarptı: Derya öğretmen ile kızı öldü
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2022 - 9:27

970 Okuma

Antalya’da kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü öğretmen Derya Akgül ve kızı hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Antalya- Serik kara yolunda meydana geldi. Aksu ilçesi Kurşunlu Mahallesi’ndeki bir okulda öğretmen olduğu öğrenilen Derya Akgül’ün(36) kontrolünü yitirdiği otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra savrulup yolun sağındaki yağmur giderine düştü.

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Derya Akgül ile otomobildeki kızı Defne’nin(7) yaşamını yitirdiğini belirledi.

Derya Akgül’ün kolu kırılan oğlu Ilgaz(4) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne ve kızının cansız bedenleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.

KEMER YERİNDE TOKA

Araçtaki incelemede, Derya Akgül’ün emniyet kemerinin bağlı olmadığı, kemerin takıldığı yerde ise toka olduğu görüldü.

Derya Akgül’ün astsubay eşi Seydullah Akgül’ün, Ankara’da görev yaptığı bildirildi.


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.