ORHAN ÖZUĞUR 17 RECAİ CİNEL 14 YIL | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:28

ORHAN ÖZUĞUR 17  RECAİ CİNEL 14 YIL

ORHAN ÖZUĞUR 17  RECAİ CİNEL 14 YIL
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2022 - 11:53

1650 Okuma
Mikail Yıldırım (merhum) başkanım, futbolu bilirdi, yaşardı. Sabahattin Koludar hocam antrenörümdü, Milli hakem. Spor sevdalısı yöneticiler Ünal Babacan, Ali Rıza Beyler, Nevzat Beyler (merhum) görev yaptı, yıllarca. Yaşayanlarımıza selam, vefat edenlerimize rahmet olsun.
Çamdibi, Buca, Şirinyer, Eşrefpaşa, Karşıyaka, Çiğli, Bornova, Gaziemir ile Balçova. İzmir’imin sporcu kaynakları, fışkırıyor resmen. Takımlarımız buna rağmen profesyonel liglere yükselemiyor, hatta küme düşüyorlar. Hayret bi’şey. Bir baksalar sağına, soluna. Maalesef gözleri hep dışarlarda. Balçova mesela. Balçova Termalspor gençlerde Türkiye finallerine kadar gitme başarısını gösterdi. Balçova İdmanyurdu vardı efsane, Balçova Yaşamspor yok oldu, gitti. Mikail Yıldırım (merhum) başkanım, futbolu bilirdi, yaşardı. Sabahattin Koludar hocam antrenörümdü, Milli hakem. Spor sevdalısı yöneticiler Ünal Babacan, Ali Rıza Beyler, Nevzat Beyler (merhum) görev yaptı, yıllarca. Yaşayanlarımıza selam, vefat edenlerimize rahmet olsun. Harika bir stat ve de spor kompleksi var Balçova’da. Başarıda payı çok. Ogün Yılmaz müdürüm ekibiyle çok iyi bakıyor, gözü gibi. Balçova için sporu için ömrünü tüketenlerden Allah razı olsun, eser bıraktılar.
ALTAY’IN EFSANESİ ORHAN ÖZUĞUR
Balçovaspor 72 yıllık kulüp. Harika bir sezon geçirdiler. Play-off’ta iki maçı kazanırlarsa Süper Amatör Lig’e çıkacaklar. Aslında 3.Lig’e çıkmalılar, yakışır. Semtin ihtiyacı var. Yukarıda adına saydığım her semt ve ilçe 3.Lig’de olmalı. Mustafa Denizli ile birlikte aynı kadroda Altay’ın formasını onurla, sevdayla terleten nam-ı diğer İmam Orhan, sevgili Orhan Özuğur hocam 17 yıldır Balçovaspor’da. İstikrara bakar mısınız? UEFA A Lisanslıdır hem de. Güzel adamdır, karakterli insandır. 35 yıldır tanırım bir kere olsun yanlışını, edepsizliğini görmedim, yaşamadım. Balık baştan kokar derler, çok doğru. Takımı da çok centilmen. İnsana saygı duymayanı barındırmıyorlar. Başarı böyle de gelir, işte ispatı. Car car çeneyle başarı gelmez. Gelse de boşu boşuna. Başkan müteahhit ise iki hoca da mimar, bu harika ekibi yarattılar, oluşturdular. Bir başka görevli emekçi var ki. Hiç adları geçmez, yazmak gerek. Takım için didinen bir başka isim de malzeme sorumlusu Ali Karasu’dur. Tiril tiril tertemiz formaları giydiriyor, gel de oynama.
RECAİ CİNEL DE 14 YILDIR
Başarılı, idealist teknik adamlar Orhan Özuğur ile Recai Cinel ikilisinin uyumu 14 yıldır sürüyor. Recai Cinel de UEFA A Lisanslı. Her güne yeni şeyler ekleyerek büyüyorlar. Hır gür de kapris de yok aralarında. Ego hiç yok. Recai hocam bugünlerde pek bi mutlu, çifte sevinç yaşıyor. Balçovaspor’u grubunda şampiyon oldu, Trabzonspor’u da Süper Lig’de. Daha ne olsun. Kulübün başkanı Nevşah İnşaat’ın sahibi Nevzat Şahin. Hocaların işine burnunu sokmayan bir başkan. ‘Demirden, taştan, çimentodan anlarım ne farkı var ki futboldan da toptan anlarım ‘ demeyenlerden. O cüreti, densizliği yapmayanlardandır Nevzat başkan, sağ olsun. Bir spor insanı olarak emeği geçen, haddini bilen herkese çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Başkanın bu duruşu, tavrı da başarıyı şampiyonluğu getiriyor, haliyle. Normal, olması gereken de bu. Alışkın değiliz de. Balçovaspor sevdalısı bir başka isim de Erkan Çubukçu, gizli kahramandır.
HER ŞEY MEVCUTSA, BAŞARI SAHADA
Gelelim takıma, ana unsura. Başkan tamam, yöneticiler tamam, hocalar tamam. Her şey güzel hoş da. Asıl oynayanlar da kalite. Onların da adını yazmak gerek. Söz uçar, yazı kalır. Yiğit Ceylan süper golcü, vurduğu gol oluyor. Doğukan Aslan da öyle. Emin Bayburt’un kökeni Altay. Tam bir koşucu. At topu uzağa, koşar, yetişir, harika asistlik yapar. Berke Sarp Dağlı Güzelbahçespor’dan geldi. Çift taraflı açık kanat oyuncusu. Süleyman Arslan oyun kurucu, top ondan çıkar. 14 yıldır Balçovaspor forması giyiyor. Burkay Kızmaz sanki Oğuz Çetin mübarek.  Gürkan Dalak cengâver, rakibi pes ettirir. İzledik de yazıyoruz. Nailcan Gölbaş usta ayak, Emircan Kertooğulları enfes sol raket, defansı vazgeçilmezi ve de geçilmezi. Hakan Çağlayan, aah ah kendine bir baksa, özen gösterse yaşamına, iddia ediyorum 2.Lig’de oynar.
SABANCI KARDEŞLERDEN ŞOV
Vakkas Sabancı ile Murat Ekici müthiş ikili. Vakkas’ın kardeşi de var Sami Sabancı sağ bekte harika oynuyor. Erencan Bozkurt umut vaat ediyor. Serhat İzci vatani görevini onurla tamamladı, takımına katıldı. Mert Işıksoy ile Meriç Kariköse ışıldıyor. Çağlar Temur doğma büyüme Balçovalı, Balçovaspor’un ağabeyi, sol ayağı müthiş. Celal Karabulut çok iyi kaleci olacak, sabredince her şey kolay geçer. Play-Off ekibi şöyle;  Golcüler; Yiğit Ceylan, Mert Işıksoy, Doğukan Aslan, Emin Bayburt, Mert Işıksoy, Gürkan Dalak, Berke Sarp Dağlı. Şampiyonlukta hepsinin emeği var. Volkan Kayı, Sami Sabancı, Murat Ekici, Emircan Kertooğulları, Vakkas Sabancı, Hakan Çağlayan, Gürkan Dalak, Nailcan Gölbaş, Kasımcan Tütüncüoğlu,  Süleyman Arslan, Serhat İzci, Celal Bozkurt, Erencan Bozkurt, Cemil Meriç Kariköse, Çağlar Temur, Ali Tavaslıoğlu. Küçük işlerle uğraşmayın gençler, büyük düşünün gelecek sizlerindir. Kulüp efsane, ekip harika, forma güzel, Balçova komple muhteşem. Anın kıymetini bilin. Oyununuzla cevap verin, dilinizle değil. Çıkın topunuzu oynayın, yok hakemmiş yok seyirciymiş yok sinirlendirmişlermiş, filan geçiniz. Hayat çok kısa.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.