Kastamonu’da uyuşturucu ve kaçak içki operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:43

Kastamonu’da uyuşturucu ve kaçak içki operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı

Kastamonu’da uyuşturucu ve kaçak içki operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2022 - 9:19

910 Okuma

Kastamonu Haberleri – Anadolu Ajansı, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yasadışı yollarla alkollü içki ticareti yapanlara yönelik çalışma başlatıldı. Pınarbaşı ilçesinde yaşayan C.K’nın (58) evine operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada 550 litre fermente alkol, 13 şişe sahte rakı, 27 şişe sahte bira, 20 litre etil alkol, alkol yapımında kullanılan 2 düzenek ve musluklu kova, 2 ruhsatsız av tüfeği ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

C.K, gözaltına alındı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde 1 pompalı tüfek, 7 fişek, 1 pala olarak tabir edilen kesici alet ile değişik miktarlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.