AK Partili Karataş’tan turizmin merkezi Çeşme’nin yollarına tepki | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 07:10

AK Partili Karataş’tan turizmin merkezi Çeşme’nin yollarına tepki

AK Partili Karataş’tan turizmin merkezi Çeşme’nin yollarına tepki
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2022 - 12:57

920 Okuma
Turizm merkezi Çeşme’deki yollara dikkat çeken AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Yeliz Karataş, ‘’Yollar nedeniyle çile çeken vatandaşlarımızın Çeşme Belediyesi’ne veryansın ediyor. ‘Yeryüzündeki cennet’ diye tanımladığınız yeri, yazın toz toprak, kışın çamur deryası haline dönüştürdünüz.’’ diyerek belediyeye tepki gösterdi.
AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Yeliz Karataş, son yaptığı açıklamada Çeşme Belediyesinin Ekrem Oran’lı son 3 yılının bir değerlendirmesini yaptığını hatırlatarak, ‘’Kesinleşen bütçe üzerinden 2021 gelir ve giderlerimizi değerlendirmiş ve birçok soru sormuştuk. Tam 4 milyon 130 bin liramızı temsil ve tanıtıma harcarken, yol yapım ve bakımına neden sadece 13 milyon 864 bin lira ayırdığımıza ilişkin tek bir cümlelik cevap bile alamadık. Buna karşın, bütçe ve mali yönetim bilgisinden uzak, iş bilmez ve cahil olmakla itham edilip; mesnetsiz, kötü niyetli, kamuoyunu yanıltmaya yönelik sorular sormakla suçlandık. Sorularımız kamuoyunu yanıltmaya yönelik öyle mi? Arama motoruna girin ve ‘Çeşme şikâyet’ yazdığınızda, karşınıza çıkan ilk siteyi tıklayın. Orada yollar nedeniyle çile çeken vatandaşlarımızın Çeşme Belediyesi’ne veryansınlarına şahit olacaksınız. ‘Yeryüzündeki cennet’ diye tanımladığınız yeri, yazın toz toprak, kışın çamur deryası haline dönüştüren yönetim anlayışınıza karşın kötü niyetli olan biziz öyle mi? Bir de vatandaşa sormak lazım.. Girin Çeşmemiz adıyla anılan sosyal medya hesaplarına, her 5 paylaşımın en az birinde vatandaşlarımızın yollara ilişkin şikâyetine şahit olacaksınız.
Yollarımızın bu vaziyetini nasıl izah edeceksiniz
‘’Kamuoyunu yanıltmaya çalışıyoruz öyle mi? Yahu bu kamu, hiç mi sokağa inmiyor zannediyorsunuz.’’ diye sözlerine devam den AK Partili Karataş, ‘’Ayaklarını düz ve ortopedik tabanlı ayakkabıya, evladını pusete, arabasını oto sanayiye, serinliğini klimaya, kazancını cam temizleyicilere mahkûm ettiğiniz vatandaş adına konuşan birine cahil diyemezsiniz. O vatandaş ki topuklu giyemez, bebek arabası kullanamaz, aracının alt takımı haşat olduğundan sanayiden çıkamaz, toz topraktan camını açamaz, dışarıyı görebilmek için her gün cam siler hale gelmişken, tüm bu sebeplerle feryat eden vatandaşı adına hesap soran birine iş bilmez diyemezsiniz. Çeşmede yaşayan vatandaşları hiçbir yatırım maliyeti olmayan kariyer sitesiyle, hizmet önceliğimizde yer almaması gereken sakız sardunyası dağıtımıyla avuttunuz diyelim. Peki ya 4 milyon TL’den fazla harcadığınız tanıtıma inanıp “yeryüzündeki cennet” diye Çeşmemize gelenlere yollarımızın bu vaziyetini nasıl izah edeceksiniz? Nasıl ki öğretmenini ağlatıp, gencini itekler, cevabınız olmayan soruları nedeniyle vatandaşın oylarıyla seçilmiş üyeye ‘yazıklar olsun’ çekip ait olduğu meclisin salonundan attırır, muhtarına ‘kısa kes’, eleştirene ‘hoşt’ derken Atatürkçülüğü yeniden ve olmaz olası bir şekilde tanımlıyorsanız; cenneti de mi yeni baştan tanımlayacaksınız? Bildik sıfatlara yeni tanım gerekmez. O sıfatlara yakışır hizmet istiyoruz.’’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.