Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur’dan yeni paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:25

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur’dan yeni paylaşım

Üçüncü kez kansere yakalanan Özkan Uğur’dan yeni paylaşım
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2022 - 9:15

5900 Okuma

MFÖ grubunun solistlerinden ve daha önce ‘Gora’, ‘Arog’, ‘Yeter Anne’, ‘Cennet Mahallesi’, ‘Arif V 2016’, ‘Karakomik Filmler’ gibi yapımlarda rol alan Özkan Uğur, 2013 yılında lenf kanserine yakalanmıştı. Gördüğü tedavi sonrası hastalığı atlatan ve eski sağlığına kavuşan ünlü isim, 2020’de tekrar kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

O dönem Uğur’un sağlık durumu hakkında bilgi veren Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner ile çekilen eski bir karesini “Biz hem birbirimizi, hem sizi özledik. Yeni şarkılar ekliyoruz. İnşallah uzun bir konser olacak, MFÖ’ye doyacaksınız. Bu arada Özkan dualarınızla iyiye gidiyor. Hepinize MFÖ’den sevgiler” notuyla yayınlamıştı.

“BU MAÇTAN DA GALİP ÇIKTIM”

Bundan kısa bir süre sonra hastalığı yendiğini duyuran Özkan Uğur, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdelemiş ve “İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda virüs belasından da kurtuluruz” ifadelerini kullanmıştı.

'Üç Kuruş' dizisinin Konyalı'sı Alişan Uğur bakın kimin oğlu çıktı

Babası da çok ünlü!’Üç Kuruş’ dizisinin Konyalı’sı Alişan Uğur bakın kimin oğlu çıktıHaberi Görüntüle

“ALTI AYDA BİR KONTROLE GELİYORUM”

Zorlu sürecin ardından geçtiğimiz yaz Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere takılan Uğur, sağlık durumunu soran muhabirlere “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda” açıklamasında bulunmuştu.

HASTALIĞI NÜKSETTİ

Son olarak Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ adlı projesinde sevenlerinin karşısına çıkan Özkan Uğur’dan iki yıl sonra üzücü haber gelmişti. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yapan şarkıcı, hastalığının tekrar ettiğini duyurmuştu. 68 yaşındaki Uğur, açıklamasında şöyle demişti:

Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle.

Ünlü sanatçının paylaşımına Işın Karaca, Şehrazat, Ercan Saatçi, Yonca Evcimik, Murat Dalkılıç, Çağrı Telkıvıran gibi birçok meslektaşı da “Acil şifalar” dileklerinde bulunmuştu.

Arkadaşının gençliğini paylaştıMazhar Alanson: Aynı oğlu Alişan Haberi Görüntüle

TEDAVİSİ DEVAM EDEN UĞUR’DAN HABER VAR

Şimdilerde tedavisi devam eden oyuncu ve şarkıcı, Instagram hesabından bir video yayınladı. Videoda gitar çaldığı görülen Uğur, tek kişilik bir performans sergiledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.