Kozak’ta öğrencilerden muhteşem konser | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:32

Kozak’ta öğrencilerden muhteşem konser

Kozak’ta öğrencilerden muhteşem konser
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2022 - 16:34

5290 Okuma

İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Kozak yaylasında bulunan Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden muhteşem konser..


Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi ile ortak proje olarak gerçekleşen bahar şenlikleri kapsamında Kozak bölgesinde müthiş bir konsere imza attılar.
Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin bağlama ve piyano dinletisinden sonra Toplam 30 öğrenci ve 4 öğretmen Türk ve Batı müziği resitali sundular.
Bahar şenliği konserine Bergama şube müdürü Bilal Kürüm, İzmir büyükşehir belediyesi işletme Müdürü Bektaş Bal, Kozak Yukarıbey mahalle muhtarı Yusuf Doğan katıldı. Konser bölge halkından yoğun ilgi gördü.


Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serkan Kumlubıçak Bu tür etkinler öğrencilerde farklı heyecanlar ve motivasyon oluşturduğunu bu yıl birincisi olan bahar şenliklerinin geleneksel hale getirip okulumuzda ve bölgemizde heyecan getirdiğini söyledi.
Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi yönetim ve öğrencilerine ortak proje için teşekkürlerini ileten Okul Müdürü Serkan Kumlubıçak bu tür faaliyetlerin süreceğini ve daha geniş kapsamlı yapacaklarını belirtti.

Haber:Ezgi Özmeriç

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.