Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan’dan açıklama geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:56

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan’dan açıklama geldi

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan’dan açıklama geldi
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2022 - 13:35

1520 Okuma

Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan’dan üzücü haber geldi. 59 yaşındaki oyuncu akciğer kanserine yakalandı. Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan sosyal medya hesabından paylaşınca ortaya çıkmıştı. 59 yaşındaki Billur Kalkavan’ın saçlarını kazıttığı görülmüştü.

“GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK”

Ünlü yönetmen, “Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım” sözleriyle arkadaşına destek olmuştu.

Özel bir hastanede tedavi gören Kalkavan’ın bu süreçte en büyük destekçisi kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı.

“BENİ BU KADAR SEVDİĞİNİZİ BİLMİYORDUM”

Kalkavan, sevenlerinden gelen “Geçmiş olsun.” mesajlarının ardından açıklama yaptı. Konuyla alakalı sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Billur Kalkavan, “Hamdi Alkan’ım ziyaretime geldi ve izin istedi, ‘Paylaşabilir miyim?’ diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum vallahi. Çok mutlu oldum, Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın” dedi.

Ayrıca bir ricada bulunan ünlü oyuncu, “Lütfen aramayın, mesaj atın. Çok yoruluyorum” ifadelerini kullandı.

Kalkavan’dan tepki çeken sözler”Aldatılmak kadınlarımızın eksikliğinden kaynaklanıyor”Haberi Görüntüle

AİLESİNİ BÖYLE ANLATMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan ‘Dur bi Dinle’ programına konuk olan Billur Kalkavan, armatör bir babanın kızı olarak dünyaya geldiğini söyleyerek; çocukluk yıllarını ve ailesini anlatmıştı. İşte Kalkavan’ın açıklamalarından satırbaşları…

“KOLUMU SOFRAYA KOYDUĞUM ZAMAN KIZARDI”

Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı. Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela ‘baba ben sınıfta kaldım’ desem ‘seneye geçersin’ derdi. Ama kolumu sofraya koyduğum zaman kızardı. Sofraya oturmadan önce tıraş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi.

“Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış! Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü…”

“Babamın iflas ettiği zamanı ben bilmiyorum onu annem bilir. Büyük bir zenginin parasız kalması bir fakirin yaşamı gibi değil. ‘Ihlamurlar Altında’ dizisinde bizim aile iflas ediyordu beni Gaziosmanpaşa’da bir gecekonduya koydular.”

Billur Kalkavan'ı kahreden ölüm!

Acı kaybını sosyal medya hesabından duyurduBillur Kalkavan’ı kahreden ölüm! Haberi Görüntüle

“ZENGİN ÇOCUĞU OLMAK ZOR BİR ŞEY”

“Dedim ki ‘olmaz, mantık dışı’ tamam halk seviyor öyle ajitasyonu ama zenginin iflasını ben çok iyi biliyorum büyük bir yalından küçük bir yalıya taşınırsın. Zengin adam gidip iflas edince Gaziosmanpaşa’da yaşamıyor. Küçümsediğim için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın ama öyle değil o işler. Daha küçültürsün hayatını… O dönem sözümü geçirememiştim ama Gaziosmanpaşa’da da güzel zaman geçirmiştim. Benim hayattaki ana amacım keyif almaktır. Ben her zaman özgürlüğü seçtim, evime haciz de geldi borçlandım da…. Bir sürü hayalim var birçok şey yapak istiyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.